Pavaje ceramice Klinker


Important: produsul este realizat ecologic, nu conține aditivi artificiali, amestecuri sau coloranți, ci se realizează din argilă și nisip spălat.

Pavajul klinker nu necesită materiale speciale, cum ar fi adezivii flexibili și rezistenți la îngheț, nici etanșeizarea terenului, atât de îndelungată și de costisitoare. Pavajul klinker se realizează mai rapid și, la nevoie, poate fi refolosit, deoarece nu este fixat permanent pe stratul inferior și își păstrează perfect proprietățile estetice.

  1. Garanția unei culori rezistente. Pavajul nu se decolorează, astfel culorile sale rămân întotdeauna vii și frumoase.
  2. Nu necesită proceduri speciale de întreținere. Natura însăși întreține pavajul klinker: ploaia îl spală de murdărie și de praf, în timp ce soarele are efecte benefice asupra sa, deoarece îl usucă și îi accentuează culorile intense.
  3. Poate fi demontat și utilizat. Pavajul klinker poate fi scos de la locul său, întors sau mutat în altă parte, deoarece nu este fixat defenitiv la sol. Fiecare element are cinci laturi pe care pe care poate fi utilizat.
  4. Rezistență deosebită. Pavajul klinker are o rezistență de 200 N/mm2 ( de până la patru ori mai mare decât rezistența altor tipuri de pavaj), deoarece în timpul procesului de ardere klinkerul dobândește o rezistență foarte mare a materialului.
  5. Cea mai înaltă clasă de rezistență la abraziune (pierderea de masă a pavajului klinker este de până la 40 de ori mai mică decât cea a pavelelor din alte materiale), ceea ce îi asigură durabilitatea și eleganța timp îndelungat.
  6. Prietenoase cu natura, produsele sunt fabricate fără aditivi artificiali sau coloranți. Pavajul klinker este produs doar din argilă și nisip spălat, prin metode tradiționale.
  7. Rezistență la coroziune în cazul aplicării de materiale anti-derapant (în compoziția căruia intră sare, nisip și clorură de calciu) sau în cazul contactului accidental/natural cu acizi slabi (detergenți, ploaie acidă, etc.)